Rute: Svelvik->Sande->Kragerø->Arendal->Kristiansand->Stavanger->Haugesund->Bergen->Svelvik
Muligheten er selvsagt til stede for å snu den, dersom det er ønskelig.

Men slik jeg så det for meg, blir turen noe slik:

Fredag:
Avreise 8 om mårran eller no? Reiser fra svelvik med ferdig pakket bil. Henter alle i svelvik og sande. Regner med at vi ikke kommer oss avgårde før klokka 10.

Turen går så videre nedover kysten, mot Kragerø. Reisetid ca. 2.5-3 timer, avhengig av antall stopp og slik såklart. Rundt regnet fremme i Kragerø 13:00 eller noe sånt.
Vel fremme i Kragerø blir det vel noe runking.

Turen går deretter videre mot Arendal. Ca. reisetid er 1.5-2 timer, ca. ankomst i Arendal rundt 17:00
Vel fremme i Arendal blir det vel noe runking.
Her må vi også gjøre et valg på om vi vil kjøre videre mot Kristiansand eller ikke. Kan bli problematisk og finne en plass og campe, når vi vimser rundt i steder vi ikke er kjent, midt på natta
Går utifra camping/drikking i Arendal.

Lørdag.
Avreise fra Arendal enellerannen gang på dagen, si 12 eller no.
Reisen fra Kragerø til Kristiansand er bare 70 km, så det går unna på en times tid. Ca. ankomst rundt klokka 13. Når vi først er i Kristiansand, er det jo et must og ta inn det som er å se, nemlig Julius! Og siden det er lørdag, er det vel kø som faen. Reisen til neste stoppested, Stavanger, er på ca. 4 timer ++, 250 km. Blir vel til å bli i Kristiansand og ta livet med ro, med en pils eller 10 på brygga.

Søndag.
Reiser fra Kristiansand en gang utover dagen, si rundt 12.
Turen til Stavanger er på 250 km, så det vil ta ca. 4-5 timer, så ankomsten er vel ikke før rundt 17-18-tida om kvelden. Muligens greit å dra litt tidlig?

Mandag.
Alle vil vel ta en kikk i Stavanger før vi reiser, så vi ikke går glipp av noe komming på torget, eller driting på offentlig plass.

Tirsdag.
Reiser fra Stavanger, med bilen rettet mot Haugesund.
Turen er bare 90 km lang, men går innom flere ferjer, så om vi tar med dem i beregningen, tar det vel rundt 3 timer eller noe. Halvveis inn i turen må vi vel nesten innbergne motorstopp, så vi er "Halvveis til Haugesund." På dette punktet vil vi bli sprø, fordi en masse halvgale am-car entusiaster vil ha bilen vår. Vi vil løpe rundt her i ca. et halvt år, før vi kjører en bil ut i havnebassenget, hvor vi alle drunker. Med litt flaks unngår vi dette scenariet.

Onsdag. Reiser fra Haugesund på skrikende hjul, etter at Arve dreit på rådhustrappa, mens Morten kastet pakker med kattemat mot ledende politikere i byen.
RETNING: BERGEN, OG STIAN!
Det er ca. 140 km fra Haugesund til Bergen, samt en ferje, så det hele tar vel fort en 2-3 timer.

Torsdag.
Vi raver fulle rundt hos stian, og driter i hekken til naboene hans.
Hylskrikende Leif finner det for godt å ta seg en tur innom, og pule i filler belegningssteinen til Stian.

Fredag.
Vi reiser heimåt. Turen fra Stian er på nesten 500 km, noe som betyr at turen vil ta nesten 7 timer(!)