Tilbake til forsiden

Brun, men alikevel ikke så brun. - Skrevet av Robert, 20:19, Thursday, 28 July 05

Turen går mot slutten, og dagen er på hell.

Dagen idag har vært ganske preget av at bilen gikk til helvete midt i Bergen sentrum.
Rundt klokkka 11:00 skulle vi skifte fra 4. til 3. gir, og som med et brilleslag så datt overføringa fra girstanga til girkassa i biter.
Kort fortalt brukte vi mange timer på å være frustrert, samt se på alternative måter og komme hjem.
Først etter 4 timer klarte vi faktisk å lure oss inn på et dekkverksted som lå rett ved siden av der bilen brøt sammen, og fikk fiksa driten.
Alt er nå vel, og vi triller over Hardangervidda på vei mot Oslo.
Roadtrippen ender desverre idag, og selv om det hadde vært gøy og dratt enda videre, er nok de fleste ganske glad for at vi snart er heime.

*EXTRA*

Har i dette øyeblikk akkurat kommet oss av Hardangervidda, etter å ha stått i kø i ca. en time pga. en ganske stygg trafikkulykke. En stor tankbil har dratt av veien, og
føreren har visstnok omkommet. Temmelig stygge saker. Uansett er vi nå på god vei hjemover igjen, og regner med at de fleste er i sine senger rundt klokka 2 i natt. PIKK!

Tally ho!


Ting er ikke lenger pikk - Skrevet av Eivind, 15:57, Thursday, 28 July 05

Alt er ikke pikk lenger. Bilen funker og vi er på vei.


Abandon ship! - Skrevet av Morten, 13:44, Thursday, 28 July 05

Mission Control må dessverre meddele at fartøyet nå er påført avgjørende skader i giroverføringen, eller hva det nå enn kalles. Situasjonen er så desperat at selv ikke den svært visuelt tiltalende og godt over gjennomsnittet kompetente Robert med sin svært komplette verktøykasse bestående av en teiprull og en slangeklemme kan berge oss. Vi står for all overskuelig fremtid parkert et sted i Bergen sentrum. Dette kan være siste livstegn fra ekspedisjonen. Thomas sier: Alt er pikk.


Robert er DEILIG! - Skrevet av Arve, 16:03, Wednesday, 27 July 05

Bergen (NSGP): Robert, den særs Vackre(tm) har reddet dagen!
"Dette er helt fantastisk, jeg eier ikke ord - dessuten klarer jeg ikke stoppe å beundre hans deilige kropp" sier Jon Andrè, en av de andre seks sjeler som ble reddet fra en sikker død i Bergen.
Hva som egentlig skjedde skal dere nå få vite - vi var på vei mot en campinplass etter å ha sovet på en badeplass en natt, og alle var egentlig ved godt mot - plutselig, brutalt i en sving, mister vi alt som heter gir, og dette ender i en lettere panikk fra alle, da bilen plutselig blir kastet inn i en tilfeldig gårsplass.
Veldig få reagerte kraftig, og beføling av genitalia og vitser om pikk og avføring ble spydd ut av de andre seks sine kjefter, mens Robert, den særs Vackre, Tapre og Heltemodige(TM!) gikk til verk på bilen - på med sine Blå Bukser of Power (som forresten gir +250 til Engineering og Mechanic-man-jumbo!).

Vi andre kuket om lèm og alt annet vi fant upassende, mens Robert (han du vet, som er vakker, nydelig og har genitalia som ikke står tilbake for Goliat sitt (veldig få vet dette, men Golit hadde et lèm som for mange minte om Sears Tower) konkluderte med at overføringen til girene var borked.
Litt mer kuking, så var ting i orden, vi lo, dyttet bilen ut på veien (revers er et gir vi har manglet fra før, har ikke hatt det på noen timer) og tøffet videre.

Nå skal vi snart inn på campingen, så kanskje en tur tilbake til Bergen for å se litt på byen, før vi drikker oss dritings og lever livet - en ting er sikkert, Robert (den fantastisk velfriserte og velduftende) vil bli dusjet i alkohol og livets andre gleder for å feire hvilken ypperlig mann han virkelig er.

Woohooo!


Quick update in Bergen - Skrevet av JAB, 16:52, Tuesday, 26 July 05Etter en heller fuktig natt med mange ved tilbakeblikk gøyale komplikasjoner er vi akkurat nå bak bilen til den flotte Stian fra Bergen. Vistheten om at han er her har vært en rød ledetråd gjennom hele turen. Vi har også vært på akvariet i Bergen, der de hadde fisk. Det luktet også fisk.

Vi har sett Sandra som gikk på gata ved siden av bilen og i kveld er det idol-show / topp20-show. Siden vi alle er blitt selvplagere arbeides det med planer om å reise ditt når ting blir fuktigere.Hvorfor regner det ikke her i Bergen?

JAB out, mer kommer senere.


Fabelaktige nyheter fra en fabelaktig tur! - Skrevet av Robert, 15:22, Monday, 25 July 05

På vei fra stavanger en dag tidligere enn planlagt, siden Stavanger er verdens desidert kjedeligste by i verden.
Dette har absolutt ingentng med det at vi ikke drakk spesielt mye igår å gøre på noen som helst måte.
Og campingen vi sov på var en kristen-camping av dimensjoner. Ikke fikk vi klager heller, faen!

Utover dette har lite skjedd, Arve, JAB og Thomas så et pinnsvin igår, og JAB antastet en geit på det groveste.

Kjallabais.


To Stavanger! Double-time! - Skrevet av Arve, 15:17, Sunday, 24 July 05

Vi er nå på god vei mot Stavanger (faktisk så er vi i Kviensdal nå, og har nettopp passert Sarons Dal), og vi har omsider kommet oss på veien igjen etter et lite stopp for å ta et bad - noe som resulterte i flotte bilder dere vil få se når turen er over og vi har returnert hjem.
GPRS-dekninga er svært varierende her vi er nå, så nettet går opp og ned for hver tre vi passerer akuratt nå, men vi satser på at det ikek gjør så veldig mye.

Vi regner å være fremme i stavanger om noen timer, litt avhengig av om vi kommer til å ta matpause eller ei.
Alt er egentlig temmelig strålende nå, Morten behandler bilen som en profesjonell og later til å ta stor ære av dette.

I baksetet sitter Jon Andrè og Robert å leser mystiske bilblader, mens Thomas fortsatt sitter å spiller Super Mario 3 på Gameboyen sin. Eivind nyter utsikten, og funderer over livets små og store mysterier.

Jeg har forresten innsett at det er uttallige steder i vårt langstrakte land hvor jeg aldri kunne tenkt meg å bo.


Fra forsetet, dette var Arve.


De noble ridderne av nsgp rir igjen! - Skrevet av JAB, 13:33, Sunday, 24 July 05Vi ankom på dagtid i går en døsig familiecamping på hamresand, noen kilometer utenfor kristiansand. Her skapte vi sedvanlig liv og røre utov kvelden. Vi begynte pent og stille med å kidnappe en hygglig ung ansatt og forlange en plass ved siden av unge vacre kvinner. Dette fikk vi, og kvelden var i gang. Alt begynte pent og hyggelig med kanskje noe mer enn moderate mengder alkohol, men til oss og være skjedde det ikke stort.


Da vi hadde skreket nok om penile gleder og som vanlig dratt frem den gromme pipa, kom det noen unge piker litt sjenerte bort og hang med. Thomas gledet seg selv med ei som påsto hennes alder var 16 *host* JAILBAIT *host*. Siden vi aldri kom oss i nærheten av byen (robert kjørte til omtrent midt i campingen før vi dret ike så stille i hele greia) og Thomas ikke kunne finne en jente uten innetid så hele kvelden ut til å strande av seg selv. En mindre hyggelig mann hadde allerede påpekt at vår mindre vellykkede forskjønning av gressbaken burde fjernes, og både Robert og Morten følte seg beklemte på våre vegne. Thomas dro frem mens-spørsmålene sine.

Men just da ting var som mørkest, fant Arve og JonA lyset! Vi var på ekspedisjon på stranda (med kun gode hensikter, selvsagt), da vi så lys og hørte støy fra en fasjonabel bolig oppi åsen. Dit dro vi, og ble møtt av et herlig syn. Mengder av tiltrekkende unge mennesker festet uten tanker for morgendagen, og etter en rask introduksjonsrunde kastet vi oss inn i herligheten. Jan og Thomas fulgte snart etter, og det ble en god kveld. Vi holdt oss godt i gang til solen nærmet seg horisonten, før vi glade og fornøyde tuslet hjem. Jan gjorde tvilsomme stunts som nesten resulterte i urin på hans person, men alt gikk bra.

Etter en natt med begrenset mengde søvn har vi nå pakket ned og forlatt campingen i hui og hast, bare avbrutt av spisestopp. I skrivende øyeblikk har vi just sagt farvell til Jan, som fra nå av skal feire på Jensen. Ikke et øye var tørt. Vår front peker nå mot Stavanger, der vi skal holde hviledagen hellig om vi ikke drikker, da.

Tilfeldige tanker:

- Til nå har tre ølflasker mistet livet fordi de rullet ut da døren ble åpnet. Tre FORSKJELLIGE ganger. Faen.

- Det feteste i hele dyreparken var hr. Nilson-apene, som vi brukte enormt mye tid på. Arve ble venn med en gravid humørsyk en. Som kvinner flest, da.

- Kardemomme by er mye feter når man er liten. Julius er gammel. Utstoppede løver suger pung. Afrikadyr er fete som få. Sjøløver er shwoffs. Tapirer har verdens kuleste neser.

- Dagens ord er pisshit. Når man må på do begge veier. Takk, eivind.

Shoutout til Thomas' mamma; vi passer godt på han, og det skjer ham ikke noe vondt. Vi gir ham varm melk når han ikke får sove og brer godt om han så han ikke skal bli forkjølet.

The JAB out!


Òmsider var de i Kristiansand! - Skrevet av Arve, 18:45, Saturday, 23 July 05

Etter at min telefon gikk tom for batteri i går før vi kom til Arendal, og jeg hadde klart å ta med den ene av mine ladere som faktisk ikke funker har det ikke kommet stort med oppdateringer.
Men, nå har jeg iallefall fått fiksa det, så da kommer det bilder når vi havner på veien igjen.

Vi brukte vel rundt to timer på å finne en campingplass i Arendal, da vi fikk motstridende opplysninger fra alle retninger i går - men vi kom nå frem til en liten trivlig plass.
Det ble selvføgelig full og andre fine ting, og folk våknet en anelse reduert i dag morgen, før Jon Andrè satt seg bak rattet og førte oss i retning Kristiansand.

Det første vi gjorde var å dra til Kristiansand, hvor vi, på dårlig guiding fra meg, brukte altfor lang tid på å finne polet og få kjøpt nye forsyninger.
I tillegg har vi vært i Kristiansand Dyrepark, noe som var en vidunderlig opplevelse - jeg fikk omsider tatt tømmerrenna, noe jeg ikke turte når jeg var her i '89. Omsider er jeg mann.
Vi så selvfølgelig mange andre raffe dyr, småbarn i Kaptein Sabeltann-kostymer og stressede familiefedre før vi ferden gikk mot nok en campingplass.

I skrivende stund driver gutta å setter opp telt, Thomas spiller på Gameboyen sin, og en Tysk folkesanger diskuteres høylytt fra baksetet.

Ordet på gata vil ha til at det er fine jenter i teltet noen plasser unna, men vi kommer trolig til å være for drita til å gjøre noe nyttig på den fronten. Dessuten skal vi jo på byen i Kristiansand i dag. Om alt går som planlagt, det er.


Den første oppdatering! - Skrevet av Morten, 15:29, Friday, 22 July 05

Fremdrift! Etter unødvendig mye stuking er vi nå en route til turens første delmål, Kragerø. Robert kjører, både akkurat nå og for all fremtid, ettersom de to andre aktuelle sjåførene (Eivind og Jabu-Jabu) viste seg å være autister og ute av stand til å bruke girspaken. Bilen lukter foreløpig slett ikke verst. Jon André har åpen skjorte.

Hei Snabel!

Mission Control: ut!


Omsider skjer det noe! - Skrevet av Arve, 19:21, Wednesday, 20 July 05

Det tok temmelig lang tid, men siste-liten-jobbing er vår spesialitet. Bilen ser nå helt for jævlig ut, og jeg vil tørre påstå at den er klar for en real NSGP-tur.

Bilen har allerede vært åssted for både fyll, lange kjøreturer og selvfølgelig vannpiperøyking.

Her er noen fantastisk flotte bilder som dere kan få nyte:

  • Sverige-tur med bilen
  • Maling og stuking med bilen. Yahoo!
  • Aller første titt på bilen som skulle bli vår


    22. Juli 2005 legger vi ut på vår ferd, og oppdateringer blir å finne her!


    Tilbake til forsiden